LinkedIn

Az EIMIS projektet – „Európai intermodális információs rendszer“ – jelölték az EUREKA az innovációért 2016/2017 díjára, melyet a spanyol elnökség szervez az ESE-vel együttműködve, az NPC támogatásával (SE, ES a FI).

A projektet a 2010-2012-es években a JERID vállalat koordinálta, szoros együttműködésben a projekt külföldi partnereivel, a Krakkói Műszaki Egyetemmel, (Lengyelország) és a Bimar Information Technology Services közreműködésével. (Törökország).

Az EIMIS projekt a „jövő innovátorai“ kategóriába kerül besorolásra, mivel a partnerei már sikeresen megvalósították az ígéretes, új és diszruptív technológiát, mely felhasználóinak előnyöket hoz a jelenlegi megoldásokkal szemben. A projekt célja az intermodális szállításba bekapcsolódó összes szubjektum (feladók, üzemeltetők, szállítók, stb.) jelentős segítése volt, melyeknek észrevehetően hiányoznak az információk az intermodális közlekedésben. A projekt minden betervezett feladatát sikerült realizálni és jelenleg az eredmények, mint szoftver termékek működnek sok elégedett ügyfélnél Európa 24 országában.