LinkedIn

Az OLTIS Group vállalat mint PARTNER mutatkozott be az idei Cseh logisztikai napon, ami 2016 április 21.-én volt a „Courtyard by Marriott Prague Airport“ hotelben.

A logisztika részleg igazgatója, Rostislav Vašek úr a program keretében résztvett az „INTRALOGISZTIKA és helye az ellátási láncban“  panelvitán, ahol sok érdekes vélemény elhangzott. Széleskörű vitát váltott ki az intralogisztika kilátásai és kockázatai a gazdasági fejlődés aktuális időszakában kérdés, az elvárások az ún. negyedik ipari forradalommal kapcsolatban vagy a cseh logisztika helyzete az európai és világ kontextusában. Rostislav Vašek úr, aki a panelvitában az informatika területét képviselte, többek között rámutatott az IT pótolhatatlan szerepére a logisztikában, úgy a nagymennyiségű adat feldolgozásában és átvitelében, mint az automatizáció és intrakommunikáció következő új trendjében, pl. a gépek és közlekedési eszközök között az „Ipar 4.0“ keretében.

Az  OLTIS Group társaság, amely a közlekedés és logisztika területén az informatikai megoldások jelentős európai gyártói közé tartozik a Cseh logisztikai napon saját bemutató keretében prezentálta néhány termékét is. Ezzel kapcsolatban köszönjük mindenkinek, aki kiállítási standunkon meglátogatt minket.

 

Hivatalos információk az eseményről:

http://www.czech-logistics.eu/den-ceske-logistiky/dcl-2016/

http://www.czech-logistics.eu/den-ceske-logistiky/dcl-2016/partneri/

 

den_ceske_logistiky_stanek1

den_ceske_logistiky_stanek

den_ceske_logistiky_sal

den_ceske_logistiky_RV1

den_ceske_logistiky_RV

den_ceske_logistiky_VK2

den_ceske_logistiky_VK1