LinkedIn

2016 április 21.-22.-én folyt a Poznan melletti Lubonban a WarehouseLAB 12.0 – Raktározási folyamatok automatizálása és számítógépesítése menedzser workshop. Az esemény partnere volt az OLTIS Polska társaság.

A WarehouseLab ötletét az adta, hogy lehessen biztosítani a cégi raktározási logisztikáért felelős személyek találkozását az IT rendszerek szállítóival, analitikusaival és ezek bevezetéséért felelős személyeivel.

A workshop első napjának programjában volt a partnerek prezentációja a résztvevők számára. Piotr Klimek, az OLTIS Polska kereskedelmi igazgatója és Marcin Cyronek az LS Logistics elnökségének igazgatója adták elő prezentációjukat a WMS/TMS bevezetése és üzemeltetése az OLTIS vállalatnál és az LS Logistics vállalatnál címmel.

A workshop második napján találkozók folytak kisebb csoportokban.  A mi csoportunk megerősítve Radim Vala és Vladimír Šafránek kollégákkal a CID International cégből, 4 órás worshopot vezetett 10 tagú csoportnak, minek folyamán bemutatta a WMS LOGI rendszer legfontosabb funkcióit és egyben válaszolt a rendszerrel, valamint az LS Logistics cégben használt funkcionalitásokkal és egyéves üzemi tapasztalatokkal kapcsolatos kérdésekre.

A worshop számunkra egy alkalom volt találkozni azon cégek képviselőivel, akik most gondolkodnak új WMS (Workshop Management System – Raktárgazdálkodási rendszer) rendszer bevezetéséről

 

 

warehouselab 6     warehouselab 1

warehouselab 3     warehouselab 2

warehouselab 5     warehouselab 4