LinkedIn

Vállalunk immár negyedik alkalommal vett részt a TRAKO 2015 nemzetközi nagyvásáron a lengyel Gdaňskban.

A nagyvásár ezen évfolyama különleges volt. Itt voltak először bemutatva a DART sorozatok, melyeket a Pesa gyártott a PKP Intercity részére, továbbá átadásra került a FLIRT3 sorozatokhoz egy szimbolikus kulcs ugyanezen szállítónak a a svájci Stadler gyártótól. Talán éppen ebből az okból talált  az ezévi nagyvásár ilyen nagy visszhangra. Mint a vasútágazat legnagyobb rendezvénye Lengyelországban rekord nagyságú látogatót és kiállítót jegyezhetett fel.

Az OLTIS Group vállalat úgy, mint ezelőtt kettő, négy vagy hat évvel, most is eljött Gdaňskba.

„Megéri a TRAKO-n résztvenni. Annak ellenére, hogy idén nem készültünk olyan jelentős eseménnyel, mint 2 évvel ezelőtt, amikor is ünnepélyesen bejelentettük a JERID Polska név változását OLTIS Polska-ra, de így is örültünk, hogy találkozhattunk jelenlegi és potencionális ügyfeleinkkel“ mondja Sonia Gorzelańczyk, az OLTIS Polska lengyel fiókunk értékesítési menedzsere.

„Ügyfeleink örömmel látogatnak minket. Bizonyára azért, mert a legjobb minőségű morva szilvapálinkát kínáljuk nekik” viccelődik Piotr Klimek, az OLTIS Polska kereskedelmi igazgatója.

A nagyvásár folyamán alkalmazottaink kialakítottak kapcsolatokat potencionális ügyfelekkel, akikkel az üzleti viszonyok tovább fognak fejlődni, megismerkedtek a lengyel vasúti piacon folyó újdonságokkal és résztvettek szakmai konferenciákon. A legközelebbi nagyvásár két év múlva lesz, ahol a mi vállalatunk nem hiányozhat és nem is fog hiányozni.

 

TRAKO_DSCF9535     TRAKO_DSCF9532