LinkedIn

Értékesítési vezetőnk, Pőcze Tímea előadása a NavigátorVilág EXPO-n. A novemberben megrendezett EXPO egyik nagysikerű prezentációja volt a SIMON és D+ rendszereinkről szóló előadás. Ennek köszönhetően a NavigátorVilág szerkesztősége megjelentette írását legújabb számában, és online is.

Részlet az előadásból:
„A közúti és vasúti szektorban eltöltött 20 év tapasztalatai alapján fejlesztett, komplex megoldásokat kínáló alkalmazásokat mutatott be Pőcze Tímea, a cseh Oltis Group üzleti társaság magyar leányvállalatának értékesítési vezetője a NavigátorVilág Expón.
Az Olomouc-i székhelyű és fejlesztési központú Oltis cég 11 leányvállalattal – többek között Szlovákiában, Lengyelországban és 2014 óta hazánkban, illetve egyéb képviseletekkel Németországban, Ukrajnában, Orosz- és Fehéroroszországban – rendelkezik. A vállalat az ügyfelek meglévő rendszereihez és alkalmazásaihoz csatlakoztatható speciális szoftvereket készít, különös hangsúlyt fektetve az adatok és a rendszerek biztonságára. A Simon mozdonyok és kocsik nyomon követésére szolgál, a Documents+ pedig egy nyomtatványkezelő alkalmazás speciális funkciókkal.
A vállalat a legkorszerűbb („state-of-the-art datacentrum”) adatközpont üzemeltetését kínálja ügyfelei részére, 24/7 rendszerű ügyfélszolgálattal, valamint a szektorban elérhető ISO-tanúsítványokkal, továbbá az Oracle GOLD és a Microsoft Gold partneri státusszal. Emellett kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkezik az Európai Unió által finanszírozott és támogatott projektekben.
Az Oltis Hungaria Kft. célja megismertetni a fuvarozókkal és szállítmányozókkal a leginnovatívabb piaci rendszereket és alkalmazásokat – jegyezte meg Pőcze Tímea. – Ezen szoftverek segítségével kialakítható egy korszerű irányítási rendszer, amely megkönnyíti, egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vállalatok hétköznapjait a kevesebb adminisztráció és az automatizálás révén.”

Az előadás további részét itt olvashatják:
http://www.kozlekedesvilag.hu/hir/vasut/oltis/