LinkedIn

Tisztelt üzleti partnereink!

A COVID-19 vírus (koronavírus) elterjedésének korlátozása érdekében az OLTIS Group a.s. és az OLTIS Hungaria Kft. 2020. március. 16.-tól kezdve „krízis munkarendet” valósított meg – lépéseket és intézkedéseket tett a cégcsoport vállalatainak folyamatos üzemelését, a munkafeladatok teljesítését, a szolgáltatások nyújtását és a folyamatban levő projektek munkálatait illetően. A konkrét munkafeladatok ellátása a krízis munkarend ideje alatt kombinált munkamódban lesz biztosítva, amely az ún. home office alkalmazását (a home office-hoz biztosítottak a szükséges műszaki feltételek), és az alkalmazottak az egyes kirendeltségek munkahelyein, valamint a cégcsoport székhelyén való tartózkodásának korlátozott rendjét jelenti.

Az OLTIS cégcsoport teljes körűen elfogadja a hatályos kormány, a krízis menedzsment munkacsoport, valamint a cégcsoportot érintett tagállamok biztonsági tanácsainak rendeleteit, az alkalmazottaink és az üzleti partnereink védelmére. Az összes intézkedés a jelen epidemiológiai krízishelyzet átvészelésének érdekében lett elfogadva, az OLTIS Group vállalatainak a munkaminőségének lehető maximális mértékű megőrzésére, és a esetleges károk megelőzésére.

Szeretnénk biztosítani arról, hogy az OLTIS Group összes vállalata és alkalmazottja a jelen krízishelyzetben is teljes teljesítménnyel dolgozik, igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy a keletkezett helyzet ne befolyásolja a szolgáltatásaink minőségét. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatközpontunk üzemelésének biztosításra, tekintettel arra, hogy a szolgáltatásaink kritikus infrastruktúrájáról van szó, valamint úgyszintén az ügyfeleink információs rendszereinek műszaki támogatására is.

Tisztelt partnereink, kérjük az együttműködésüket, az igényeik megvalósítása, illetve bármilyen üzemviteli ügy oldása során elektronikus úton lépjenek velünk kapcsolatba, beleértve a számviteli dokumentumok elektronikus elküldését is.

Köszönjük a megértésüket.

Ebben a nehéz időszakban mindenkinek sok egészséget, testi és lelki erőt kívánunk, és hisszük, hogy a biztonsági alapelvek betartása, és a kölcsönös megértés és készségesség esetén megbirkózunk a jelen helyzettel.

Tisztelettel,

Belfín Libor, s.k.
ügyvezető igazgató
OLTIS Hungaria Kft.